Nieuwe collega

Het afgelopen half jaar heeft Denise Rewijk bij mij stage gelopen in de praktijk. Dit deed ze heel goed. Inmiddels is ze afgestudeerd en vanaf 14 februari 2023 zal ze op de dinsdag en de vrijdag werkzaam zijn in de praktijk.

Patiëntenbeoordeling 2022

In 2022 alweer een hele mooie beoordeling gehaald. Door de patiënten ben ik dit jaar met een gemiddelde van 9,5 beoordeeld. Iedereen die de enquête heeft ingevuld, heel hartelijk bedankt hiervoor!

Patiëntenbeoordeling 2021

De praktijk heeft het afgelopen jaar een beoordeling van een 9,7 gekregen van de patiënten. Dank jullie wel voor het invullen van de Qualiview vragenlijst en het geven van deze mooie beoordeling. Het maakt mij supertrots!

osteoporose

Sinds oktober 2021 ben ik ook bij Chronisch ZorgNet aangesloten voor de behandeling van osteoporose.

Behandeling na covid-19 besmetting

Afgelopen maand heb ik de meest recente e-learning via chronisch zorgnet gevolgd voor de behandeling van klachten na een doorgemaakte covid-19 infectie. Hier heb ik weer nieuwe handvatten gekregen voor de behandeling

Belangrijke punten voor de behandeling zijn:

  1. Een goede balans maken tussen belasting en belastbaarheid, dus niet te snel en te zwaar trainen.
  2. Oefeningen gericht op uw dagelijks leven en het hervatten hiervan.
  3. Het goed kunnen reguleren van de ademhaling.
  4. Het verbeteren van balans en coördinatie.

De behandeling wordt aangepast aan de doelen die u als eerst wilt bereiken!

Oefentherapie tijdens 2e lockdown

Gelukkig mag de praktijk tijdens deze lockdown geopend blijven. Weliswaar met aanvullende maatregelen. Ik zal tijdens de behandeling gebruik maken van persoonlijke beschermingsmaterialen. Mocht u liever niet fysiek willen afspreken dan is er ook de mogelijkheid om via videobellen het consult te doen.

Aansluiting bij chronisch zorgnet

De praktijk is nu aangesloten bij chronisch zorgnet voor de behandeling van COPD en de covid-19 herstelzorg.

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht voor patiënten met etalagebenen onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt die bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD.

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor deze patiënten, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Online groepsles

In deze tijd waarin de sportschool en sportclubs gesloten zijn voor volwassenen en ook mijn oefentherapie groepslessen niet door kunnen gaan, bied ik online groepsles aan. Deze geef ik op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Iedereen kan meedoen door op onderstaande link te klikken.

https://meetingsemea9.webex.com/meet/natascha_e

Alvast veel plezier!

Thuiswerken

Corona virus

Door het coronavirus en de maatregelen van de overheid hiervoor is het op dit moment niet mogelijk om bij de patiënten thuis of op de praktijk te behandelen. Alle consulten vinden nu plaats middels telefonische en/of videoconsulten.