Wie zijn wij?

_DSC2713Ik ben Natascha Esseveld en heb sinds 2005 mijn praktijk in de Haarlemmermeer. De praktijk is gevestigd aan de Hugo de Vriesstraat 32a in Nieuw-Vennep.

Van jongs af aan word ik al blij van bewegen. Ik heb gemerkt dat dit door pijnklachten niet altijd voor iedereen is weggelegd en dat dagelijkse bewegingen soms al een hele opgave zijn. Mijn motto is nu om u te laten ervaren dat hoe oud u ook bent en welke ziekte u ook hebt, bewegen wel weer makkelijker en daardoor ook leuk kan zijn.

Graag ga ik samen met u de uitdaging aan om te kijken of de dagelijkse activiteiten waar u moeite mee heeft, weer mogelijk of gemakkelijker uitvoerbaar te maken zijn.

Mijn naam is Denise Rewijk en ik ben dit jaar afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie. Ik heb hier veel mogen leren van de diverse kanten van het vak en ben nu klaar om het werkveld in te gaan!

Door beweging, bewustwording en gedragsverandering ga ik samen met u het hoogst mogelijke proberen te bereiken. Hiervoor wil ik u inzicht bieden in uw klacht, of de preventie van specifieke klachten, waarna wij zullen samenwerken om u te ondersteunen in uw dagelijkse handelingen.

Ieder mens en iedere situatie is uniek.. en dat maakt het vak zo leuk.